Argentijnse Ribeye (vers) ± 2 kg

Vorige Artikel 4 van 20 Volgende
€ 87,50 (inclusief 6% BTW)
Aantal

± 2,4 tot 2,5 kg.

Argentijnse Ribeye

Heerlijk op de BBQ.

Een rib steak is een biefstuk gesneden uit de rib van een oer-rund, met rib bot bevestigd. In de Verenigde Staten wordt de term rib eye steak voor een ribstuk met het been verwijderd; maar in sommige gebieden, en buiten de VS, de termen worden vaak door elkaar gebruikt. De term "cowboy ribeye" of "cowboy cut" wordt vaak gebruikt in Amerikaanse restaurants voor een been rib eye. De rib eye of "ribeye 'was oorspronkelijk, zoals de naam al aangeeft, het centrum beste gedeelte van de rib steak, zonder het bot.

In Australië, wordt "ribeye" gebruikt wanneer deze bezuiniging wordt geserveerd met het bot in. Met het bot verwijderd, wordt het "Scotch filet" genoemd.

Het is zowel lekker en aanbestedingen, afkomstig van de licht werkte bovenste ribbenkast gebied. De marmering van vet maakt het zeer goed voor een snelle en warme gerechten.

Snelle levering rechtstreeks aan de particulieren.

© 2013 - 2018 Beefshop.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel