€ 2,30 per stuk

Wiener Schnitzel 5 x 150 gram ( 750 gram)

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 11,50 (inclusief 9% BTW)
Aantal

Per doosje 5 stuks 160 gr per stuk (800gram)

Wiener Schnitzel (Varkensvlees)

De Wiener Schnitzel is de bekendste variant. Deze wordt traditioneel van mager kalfsvlees van de fricandeau of het `Kaiserteil` uit de achterpoot van het dier gemaakt. Het vlees wordt plat geslagen tot ongeveer de grootte van een gespreide hand, vervolgens met meel, ei en paneermeel gepaneerd, in een centimeters diepe laag reuzel of olie vlug gebakken en geserveerd met citroen. Het gerecht wordt in Wenen nog veel op deze manier opgediend in restaurants. Deze manier van vlees bereiden is overigens niet Weens van oorsprong, maar uit Italië overgenomen door de Weners. De Italianen hebben het op hun beurt uit de Ottomaanse keuken overgenomen. In de huiselijke keuken wordt de schnitzel vaak niet in een dikke laag vet bereid, maar gewoon gebakken. Land van herkomst: Oostenrijk

 

BEREIDING
In de Koekepan bakken met olijfolie voor het beste resultaat! De schnitzel dient hier in te zwemmen. Nog lekkerder is de schnitzel frituren op 180 gr. De schnitzel dan altijd bevroren in de frituur gooien. Na ongeveer 3 a 4 minuten is deze klaar! Afmaken met citroensap en smullen maar!

Snelle levering rechtstreeks aan de particulieren.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 1,2 Kg
© 2013 - 2019 Beefshop.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel